Hem > Medlemskap

Bli medlem

Köp medlemskap och ta del av våra artiklar, tidningen och annat innehåll. Är du redan medlem hos oss? Vid lanseringen av vår nya hemsida behöver du som redan är medlem fylla i formuläret för att få tillgång till alla medlemsförmåner.

Vi kommer manuellt att granska din begäran och godkänna ditt medlemskap om du redan har betalat din årsavgift. Detta kan ta ett par dagar. Är du redan medlem och bara ska registrera dig så klicka här: Jag är redan medlem.

Visar alla 4 resultat

Som medlem

Att bli medlem har sina fördelar, som medlem får du tillgång till:

Webbtidning

En webbtidning, nättidning eller nättidskrift, är en tidning som publiceras på webben. Den är en ung publikationsform och innehåller både nystartade alster och tidigare tryckta tidningar som övergått till enbart webbpublicering.

article

Artiklar

Som medlem får du tillgång till de artiklar som publiceras. Artiklar som kan innehålla vad som helst i anknytning till företagssköterskans arbete och företagshälsa. Håll koll på det senaste genom att läsa dessa artiklar.

social-media-marketing

Publikationer

Riksföreningen publicerar även bransch orienterade publikationer inom företagshälsa. Det kan vara resultat i form av forskning , tidningsartiklar, eller reportage.

connection

Community

Bli en del av våra fantastiska Riksförening! Som medlem i företagssköterskor bidrar du till professionens utveckling.