Nyheter från styrelsen

Här kan du följa Styrelsens arbete

Hösten är här och styrelsearbetet är igång!

Under första helgen i september samlades den nya styrelsen för första gången och satte ramarna för det fortsatta arbetet. Många ämnen avverkades men huvudrollen ägdes av NU-dagarna som vi planerar för ska ske under våren. Det ämnet som vann bästa biroll var såklart hemsidan, och det fortsatta arbetet med att optimera den så att ni medlemmar ska få ut så mycket utav vår nya plattform som det bara går. Vi försöker också finna ett bra sätt att kunna erbjuda seminarier och utbildningar. Detta återkommer vi mer om!

Ordförande Maria Sjöberg har varit på möte hos Mynak vilket hon berättar mer om i nästa nummer av tidningen som kommer i december!

Ha en fortsatt fin höst!

/Styrelsen

Augusti 2020

Hej! Vi hoppas ni haft en fantastisk sommar trots vårt annorlunda världsläge. Vi laddar inför den nya styrelsens första möte i september och ser mycket fram emot att tillsammans föra föreningen framåt. Arbetet med våra digitala plattformar fortsätter och vi vill därför påminna om att se till att vi har rätt mail till dig. Har du ändrat sedan du blev medlem ber vi dig ta kontakt med oss så vi kan ändra.

Vi önskar dig en fortsatt fin augusti!

Maj 2020

Hej och varmt välkommen till vår nya hemsida!

Vår förhoppning är att det ska bli lättare för dig som medlem att hålla dig uppdaterad och bli inspirerad av det material som finns på hemsidan. Vi rekommenderar att du loggar in på ”min sida” och fyller i dina uppgifter och därefter tar dig en rundtur för att hitta webbtidningen, kalendern och vårt community. En nyhet som vi tycker är extra rolig är att vi nu har en expertpanel som består av Anahita Keloushani och Ulric Hermansson som är redo för era frågor. Tveka inte att skriva till dem om du har en fråga som rör arbets- och miljömedicin eller alkohol -och narkotikaproblem i arbetslivet.

2020 är året då inget blev som det var tänkt, och det blev det inte heller för vår förening som tvingades tänka utanför boxen och ha årsmötet för 2020 digitalt. Men det gick ju fantastiskt det med! Vi välkomnar därmed in tre nya medlemmar i styrelsen som kommer axla rollerna som tidningsredaktör, webbansvarig och kassör. De kommer att presentera sig närmare i nästa nummer av vår tidning som kommer ut i juni samt på våra sociala kanaler.

Inte heller den planerade NU-dagarna gick att genomföra detta år, vilket betyder att vi satsar dubbelt upp nästa år och planeringen är redan i full gång.

Som sagt, vi hoppas att ni ska trivas med vår nya hemsida. Det är ju trots allt samma förening med samma driv, bara i en ny fräsch kostym.

/Styrelsen