Expertgrupp

Ställ din fråga till en av våra experter eller se tidigare ställda frågor och dess svar

Frågor & Svar

Hur man ställer en fråga och hur den blir besvarad
Publicerat: 2020-05-11
Ulric Hermansson

Hej! Här nedan ställs frågor som du vill ha svar på från experterna. Du ställer enkelt dina frågor genom att klicka på formuläret till höger. För att sedan läsa ett svar på en fråga så klickar du enkelt på »läs svaret.

»Läs svaret

Här följer svaret på frågan som stod ovanför

Våra experter

Ulric Hermansson

Ulric Hermansson
Universitetslektor & Forskare


Ulric är universitetslektor och forskare vid Karolinska Institutet sedan flera år. Arbetar även kliniskt på specialistmottagningen Alkohol och Hälsa på Riddargatan1. Hans forskningsintresse har varit och är tidiga åtgärder vad gäller både alkohol -och narkotikaproblem i arbetslivet.
Har alltid varit fysisk aktiv genom lagidrott samt även individuella prestationer som långlopp och Vasalopp mm. Har varit hyggligt aktiv inom Friskis de senaste fem år. Är en förening som jag trivs bra i.

Anahita Keloushani (002)[7863]

Anahita Keloushani
Företagsläkare på Regionhälsan Örebro


Anahita är specialist i arbets- och miljömedicin samt allmänmedicin och kommer ursprungligen från Iran och har bott i Sverige sen 2001. Efter läkarexamen i Ungern tog Anahita specialistutbildningen i Sverige och har jobbat på Arbets- och miljömedicin på universitetssjukhuset Örebro men är idag verksam som företagsläkare och medicinansvarig läkare på Regionhälsan i Örebro.