Årets Företagssköterska

Årets Företagssköterska 2020

Inger Hanning

Årets företagssköterska 2020 – Inger Hanning

Motivering: Inger är en fantastisk företagssköterska, hon ser både personalen och framförallt kunden. Hon har stor kompetens i sitt yrke och håller sig alltid uppdaterad enligt senaste evidens. Detta delar hon gärna med sig till sina kollegor och kunder. Inger är en ödmjuk och inkännande person som är bra på att lyssna på kundens behov. Inger fastnar inte i problem utan är en person som alltid löser uppgiften.

NU är det dags att nominera en kollega!

Nominering till Årets företagssköterska 2021 – använd formuläret nedan!

Nomineringsformulär Årets Företagssköterska

Klicka här för att öppna upp Nomineringsformulär Årets Företagssköterska

Kriterierna för att bli utnämnd till Årets Företagssköterska

• Legitimerad sjuksköterska yrkesverksam inom företagshälsovård eller arbets- och miljömedicin